Steel Furniture

De mooi ontworpen Mariline serie stalen meubilair voegt aan iedere ruimte functionaliteit toe. Stelt u zich een meubelcollectie voor die alle fundamentele essentials bevat die nodig zijn om een compleet schip in te richten. Van bureaus en sofa’s tot kledingkasten, bedden en tafels: de Mariline serie stalen meubilair is ontwikkeld om zelfs in de meest extreme omstandigheden op land en op zee te kunnen worden gebruikt.

De serie stalen meubilair omvat een grote verscheidenheid aan lockers, bureaus en kledingkasten in standaarduitvoering of op maat gemaakt. De serie stalen meubilair omvat diverse typen bedden zoals eenpersoonsbedden, stapelbedden en Pullmanbedden, waarbij speciale aandacht is geschonken aan duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Hoogwaardige materialen

Het gebruik van geselecteerde hoogwaardige materialen resulteerde in een complete en basic collectie van sterke en solide ontwerpen, die voldoen aan de hoge eisen van onze cliënten. Het meubilair kan worden vervaardigd met een stalen, roestvrijstalen of aluminium kern en kan worden afgewerkt in diverse kleuren en structuren. De serie stalen meubilair is perfect geschikt voor kleedruimten, bemanningscabines, opslagruimten en kantoren. Al ons meubilair kan op maat gemaakt worden.