Prachtige meubilairserie

Onze meubilairserie bestaat uit slimme meubilairoplossingen die praktische details combineren met hoogwaardige materialen

1
1

Mariline Marine meubilair

Mariline is de naam van de meubilairserie van Roemeg. Mariline biedt een innovatief ontworpen, functionele en duurzame meubilairserie voor marien gebruik. Onze meubilairserie bestaat uit slimme meubilairoplossingen die praktische details combineren met hoogwaardige materialen.

De meubilairserie Mariline is zeer breed, waardoor deze gebruikt kan worden voor diverse toepassingen zoals living quarters, kustvaarders, loodsstationschepen , tankers, passagiersschepen, aanvoerschepen, cruiseschepen en offshore platforms. Voor Mariline is kwaliteit even belangrijk als veiligheid. Om deze visie te waarborgen, voldoen alle materialen die worden gebruikt om ons meubilair te vervaardigen aan de internationale standaards van de Richtlijn inzake uitrusting van zeeschepen.

Kwaliteit

Deze MED-certificatie garandeert de hoogste veiligheidsstandaard op het gebied van brandveiligheid, persoonlijke veiligheid en preventie. Alle meubilair kan geassembleerd of als losse onderdelen worden geleverd, voor een gemakkelijke installatie aan boord. Ons professionele team van technische experts en ontwerpexperts helpen u met uw algemene inrichtingsplan, materiaalkeuze, afmetingen en adviseren u bij de selectie van de afwerkingen voor uw meubilairontwerp.

 Dankzij een variëteit aan productielijnen, kunnen we snel en kosteneffectief inspelen op de behoeften van onze cliënten.

Accessoire collectie

Stofferingscollectie

Sanitaircollectie

Houten meubilair

Stoelencollectie

Stalen meubilair