Decoratieve panelen

Onze panelen worden vooral gebruikt voor wandpanelen, plafondpanelen en deuren. Aan boord vindt u onze materialen in de openbare ruimten van cruiseschepen, vrachtschepen, zeilschepen, jachten, passagiersschepen en offshore platforms.

1
1

Decoratieve panelen

Roemeg vervaardigt decoratieve panelen voor de scheepvaartindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in brandbestendige en brandvertragende materialen. Onze panelen worden vooral gebruikt voor wandpanelen, plafondpanelen en deuren of als brandbestendige kern voor meubilair. Aan boord vindt u onze materialen in de openbare ruimten van cruiseschepen, vrachtschepen, zeilschepen, jachten, passagiersschepen en offshore platforms.

Dankzij onze jarenlange ervaring en moderne productiefaciliteiten kunnen wij onze cliënten helpen en adviseren bij elke decoratie-uitdaging. Door de langdurige werkrelatie met onze geselecteerde leveranciers van HPL, fineer en decoratiefolie is Roemeg een flexibele partner met een bijdetijdse collectie van de meest exclusieve afwerkmaterialen volgens de laatste trends.

Gecertificeerd

Wij hebben internationale erkenning verworven voor onze klantspecifieke interieuroplossingen. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat de meest complexe architectonische ontwerpen te realiseren, of het nu gaat om nagevormde, gebogen of ronde elementen. Daarnaast zijn wij er trots op wereldwijd te werken voor de meest prestigieuze scheepswerven en scheepseigenaren. Ons team helpt u graag met de realisatie van een klantspecifieke oplossing, die voldoet aan de eisen van de architect. Dankzij de in-house technische faciliteiten zijn wij in staat de meest complexe architectonische ontwerpen te realiseren, of het nu gaat om nagevormde, gebogen of ronde elementen. Al onze panelen en afwerkingen zijn brandvertragend en MED-gecertificeerd.

Post forming laminaat

Eindmaterialen

Kernmaterialen