Slimme interieuroplossingen

Aan boord vindt u onze materialen in de openbare ruimten en cabines van cruiseschepen, zeilschepen, jachten, passagiersschepen en offshore platforms

Verbluffende paneelsystemen

Dankzij het gebruik van innovatieve gereedschappen en materialen vervaardigen wij interieursystemen volgens de laatste interieurtrends

Complete meubilairseries

Roemeg biedt meubilair voor diverse scheepstypen

1
1

Klantspecifieke oplossingen

In de loop van de jaren zij wij experts geworden op het gebied van klantspecifieke interieuroplossingen. Dankzij onze ervaring en kennis zijn wij in staat de meest complexe architectonische ontwerpen te realiseren, of het nu gaat om nagevormde, gebogen of ronde elementen.

Sky is the Limit

Om onze producten voortdurend te kunnen ontwikkelen, trekken wij bekwame vakmensen aan en gebruiken wij innovatieve gereedschappen. Dankzij onze jarenlange ervaring en moderne productiefaciliteiten kunnen wij onze cliënten helpen en adviseren bij elke decoratie-uitdaging.

Brandvertragend

 Wij zijn gespecialiseerd in brandbestendige en brandvertragende materialen. Al onze materialen en producten zijn MED-gecertificeerd. Deze MED-certificatie garandeert de hoogste veiligheidsstandaard als het gaat om brandveiligheid, persoonlijke veiligheid en preventie.


Roemeg is de fabrikant van decoratieve panelen en meubels voor de scheepvaartindustrie.

 Contact

Wie wij zijn

Wij zijn Roemeg. Wij zijn gespecialiseerd in brandbestendige en brandvertragende materialen voor de scheepvaartindustrie. Wij zijn gevestigd in het zuiden van Nederland en zijn uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van onbrandbare, MED-goedgekeurde decoratieve panelen. Onze panelen worden vooral gebruikt voor wandpanelen, plafondpanelen en deuren of als brandbestendige kern voor meubilair. Aan boord vindt u onze materialen in de openbare ruimten van cruiseschepen, vrachtschepen, zeilschepen, jachten, passagiersschepen en offshore platforms.

Wat wij doen

Roemeg heeft een sterke internationale positie verworven op het gebied van kleinschalige en grootschalige interieuroplossingen. Onze focus ligt op de verbetering van onze producten en diensten. Om onze producten voortdurend te kunnen ontwikkelen trekken wij bekwame vakmensen aan en gebruiken wij innovatieve gereedschappen en materialen. Wij hebben internationale erkenning verworven voor onze klantspecifieke interieuroplossingen en zijn in staat de meest complexe architectonische ontwerpen te realiseren, of het nu gaat om nagevormde, gebogen of ronde elementen.

Hoe wij werken

Wij streven ernaar méér te zijn dan alleen leverancier of fabrikant. Tijdens alle fasen van het project willen wij een betrouwbare partner zijn. We proberen voortdurend manieren te vinden om onze cliënten werk uit handen te nemen door hen bijvoorbeeld te adviseren over materiaalgebruik en ontwerp-optimalisatie en door al in een vroeg stadium te wijzen op technische uitdagingen. Dankzij de langdurige werkrelatie met onze preferred suppliers zijn wij een flexibele en betrouwbare partner.

Wereldwijde verzendingen

Afrika

90%

Europa

100%

Azië

85%

Verpakking

Roemeg garandeert de professionele verpakking van alle orders. Alle pakketten worden zorgvuldig verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen.    Onze verpakkingsmethoden zijn efficiënt en innovatief. Met ons grote netwerk aan nationale en internationale partners maken wij gebruik van de nieuwste materialen en ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie. Ook offshore verpakkingen en verpakkingen volgens IP15 verpakkingsvoorschriften behoren tot ons dienstenpakket.

 

Transport

Het wereldwijde transport van materialen kan een gecompliceerd en tijdrovend proces zijn. In samenwerking met ervaren partners regelt Roemeg het complete transport van fabriek tot bestemming. Op die manier nemen wij onze cliënten de organisatie en het papierwerk uit handen en nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor de gegarandeerd onbeschadigde en tijdige levering ter plaatse.

 

Wij zijn er trots op overal ter wereld te hebben gewerkt voor de meest prestigieuze scheepswerven en scheepseigenaren.

 

 

 

Denkt u dat wij goed bij elkaar passen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of bezoek aan de showroom.

Contact